Mivel foglalkozunk?

Valamennyi tevékenységünkkel elhivatottan szolgáljuk a gyógyszeripar fejlődését, de mindig szem előtt tartva a gyógyító munka fontosságát és elsődlegességét!

Gyógyszerek forgalmazása

Jelenlegi partnereinkkel promóciós és disztribúciós szerződések alapján dolgozunk, de saját forgalomba hozatali engedéllyel is rendelkezünk. Nyitottak vagyunk üzletfeleink igényeinek és elvárásainak megfelelő más szerződéses formák kialakítására is.

Gyógyszer, tápszer és gyógyászati segédeszköz ismertetés

Eddigi sikereink hátterében a sok évnyi tapasztalattal rendelkező, elhivatott és motivált ismertetőink állnak, akik a mindenkori jogszabályoknak megfelelően végzik tevékenységüket Magyarország egész területén. Látogatóink magas szakmai képzettséggel rendelkeznek, többségében orvosok, akik remek szakmai és emberi kapcsolatokat ápolnak a területükön illetékes szakorvosokkal, gyógyszerészekkel és más egészségügyi dolgozókkal, ezzel is biztosítva és segítve a szakemberek folyamatos tájékoztatását és képzését.
Munkájukat segítik az állandó és következetes, a személyes és a piaci igényeket is figyelembe vevő szakmai képzések.

Hatósági engedélyezés

Gyógyszerek teljes hatósági engedélyezési folyamatát bonyolítjuk le szerződött partnereink közreműködésével, legyen az nemzeti, MRP vagy DCP eljárás. Ennek keretében, többek között,  értékeljük a rendelkezésre álló, a törzskönyvezési eljáráshoz szükséges dokumentációt majd elkészítjük  a hatósági eljáráshoz esetlegesen még szükséges kiegészítéseket mind a generikus, mind az originális gyógyszerkészítmények esetében.

Tapasztalatokkal rendelkezünk gyógyászati segédeszközökkel kapcsolatosan is, mind CE jelzés megszerzése, mind támogatási beadványok és árstratégia kialakítása terén.

Ártámogatási ügyintézés

Szakértő kollégáink segítenek a gyógyszerekkel  és gyógyászati segédeszközökkel kapcsolatos árstratégia kialakításában, támogatási és egyéb beadványok elkészítésében.

Piackutatás és komplett marketing stratégiák készítése, online és offline csatornák egységesítése

Szakembereink mély gyógyszerpiac ismeretére alapozva, gondos piackutatást követően, termékekre vagy termékcsoportokra alakítunk ki rövid- és hosszútávú marketing stratégiákat a mindenkori partnerek igényeinek és elvárásainak figyelembe vételével.

Gyógyszer nagykereskedelem

Nagykereskedelmi tevékenységünk mindenben megfelel a nemzetközi  GDP előírásoknak és az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) által meghatározott és felügyelt irányelveknek.
Ezáltal mindig tudjuk garantálni az általunk forgalmazott gyógyszerek  biztonságosságát és minőségét.